TÜRKİYE İSTATİSTİK KURUMU (TÜİK) SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALIM İLANI YAYIMLADI

TÜRKİYE İSTATİSTİK KURUMU (TÜİK) SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALIM İLANI YAYIMLADI
Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) yayımladığı bir ilan ile ilgili birimlerinde görevlendirmek üzere sözleşmeli memur alımı yapacağını duyurdu.

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) yayımladığı bir ilan ile ilgili birimlerinde görevlendirmek üzere sözleşmeli memur alımı yapacağını duyurdu. Kamu Personeli Seçme Sınavı puan esasına göre yapılacağı açıklanan personel alım ilanında yer alan pozisyonlarda adaylarda aranan genel şartlar ve diğer detayları haberimizde aktarıyoruz.

Türkiye İstatistik Kurumu Başkanlığı, Bilişim Teknolojileri Daire Başkanlığı emrinde tam zamanlı olarak istihdam edilmek üzere sözleşmeli memur alımı yapacağını duyurdu. 

Yayımlanan sözleşmeli memur alım ilanında yer alan tüm ayrıntıları siz okuyucularımıza aşağıda aktarıyoruz. İşte detaylar,

TÜİK SÖZLEŞMELİ MEMUR ALIMI YAPACAK

TÜİK tarafından yayımlanan ilan metnine göre söz konusu personel alımları, 2016 Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) P3 puan esasına göre yapılacak. 

İlana göre Bilişim Personeli pozisyonuna yapılacak personel alımlarında kurum bünyesinde 11 kişi istihdam edilecek. 

İLANA BAŞVURU ŞARTLARI

Devlet Personel Başkanlığı'nın internet sayfası üzerinden adaylara duyurulan ilana başvuru yapacak adaylar, ilan metninde yer alan başvuru koşullarını sağlamaları gerekiyor. 

İlan metninde yer alan başvuru şartları; 

657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48 inci maddesinde sayılan genel şartları taşımak, Fakültelerin dört yıllık bilgisayar mühendisliği, yazılım mühendisliği, elektrik mühendisliği, elektronik mühendisliği, elektrik ve elektronik mühendisliği ve endüstri mühendisliği bölümlerinden ya da fakültelerin mühendislik bölümlerinden, fen-edebiyat, eğitim ve eğitim bilimleri fakültelerinin, bilgisayar ve teknoloji üzerine eğitim veren bölümleri ile istatistik, matematik ve fizik bölümlerinin birinden mezun olmak,

Yazılım, yazılım tasarımı ve geliştirilmesi ile bu sürecin yönetimi konusunda veya büyük ölçekli ağ sistemlerinin kurulumu ve yönetimi konusunda ücret tavanı iki katını geçemeyecekler için en az 3 yıllık, diğerleri için en az 5 yıllık mesleki tecrübeye sahip bulunması.

Bilgisayar çevre birimlerinin donanımı ve kurulan ağ yönetimi güvenliği hakkında bilgi sahibi olmaları kaydıyla güncel programlama dillerinden en az ikisini bildiğini belgelemeleri, zorunludur.

Erkek adaylar için askerlik ile ilgili terhis, muafiyet veya son başvuru tarihi itibariyle en az 2 (iki) yıl erteletmiş olmak kaydıyla ilişiği bulunmamak.

KPSS ve YDS Şartı; 2016 Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) P3 puanı ve İngilizce dilinde geçerli bir Kamu Personeli Yabancı Dil Seviye Tespit Sınavı (KPDS), Yabancı Dil Sınavı (YDS), Elektronik Yabancı Dil Sınavı (e-YDS) veya bu dilde yapılan eş değerliği Yükseköğretim Kurulunca kabul edilen (CAE, CPE, TOEFL IBT, PEARSON PTE Akademik, vb.) diğer yabancı dil sınavlarından alınan yabancı dil puanı esas alınacaktır.

İLANA BAŞVURU SÜRECİ

Yayımlanan personel alım ilanına başvurular 9 Mart tarihine kadar yapılabilecektir. İlana başvuruda bulunacak adaylar başvurularını istenilen evraklar ile birlikte Türkiye İstatistik Kurumu Başkanlığı Devlet Mahallesi Necatibey Caddesi No:114 06420 Bakanlıklar Çankaya/ANKARA elden veya posta yoluyla başvuru yapabileceklerdir. 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.