‘Türkiye’nin yeni vizyonu için basın şart’

‘Türkiye’nin yeni vizyonu için basın şart’
Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Zabun, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Zabun, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Zabun, yayımladığı mesajında, Kahramanmaraş ve ülkenin dört bir yanında halkın haber alma özgürlüğü için çalışan bütün basın mensuplarının “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü”nü kutladı. Türkiye’nin 2023 hedefinde basının çok önemli rol oynayacağını belirten Zabun, ileri demokrasi ve yenilikçi düşüncenin basının yardımı ile olacağını söyledi.

Zabun: “Gazetecilik, fedakârlık ve sorumluluk isteyen zor şartlarda yapılan önemli bir meslektir. Ülkesi yararına hizmet yapmakta olan gazeteci arkadaşlarımız, Kahramanmaraş’ın sosyal, kültürel ve ekonomik gelişmesine ve kalkınmasına önemli katkılar sağlamaktadır” dedi

Zabun sözlerini şöyle sürdürdü: “Ülkemizin geleceği ve milletimizin menfaatleri doğrultusunda ilkeli, doğru ve tarafsız bir şekilde çalışarak halkın haber alma hakkını sağlayan ve toplumun genel talep ve görüşlerini kamuoyuna yansıtma görevini üstlenen basın mensuplarımız bu yönüyle milletin duygularına tercüman, düşüncelerine ses olmaktadırlar.   

Basın çalışanlarımızın prensipli ve tarafsız yayıncılık anlayışı içerisinde yerine getirdikleri bu önemli görevleri için teşekkür eder. Kahramanmaraş’ta ki tüm basın çalışanlarının, ‘10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gün’nü kutlar, selam ve sevgilerimi sunarım”

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.