Türkoğlu belediye spor fırtına gibi esti

Türkoğlu belediye spor fırtına gibi esti
1. Amatör Lig de 2016- 2017 futbol sezonunun ilk maçına çıkan Türkoğlu Belediye Spor kendi sahasında Arsan Sümer Spor'u ağırladı. Karşılaşmada Türkoğlu Spor, Arsan Sümer Spor'u 6,0 mağlup etti.

1. Amatör Lig de 2016- 2017 futbol sezonunun ilk maçına çıkan Türkoğlu Belediye Spor kendi sahasında Arsan Sümer Spor'u ağırladı. Karşılaşmada Türkoğlu Spor, Arsan Sümer Spor'u 6,0 mağlup etti. Karşılaşmada iki sarı kart ve bir kırmızı kart cezası verilirken, golleri ise Dk 15 Ahmet Durmuşoğlu, Dk 24 Ender Ülküden, Dk 30 Mustafa Oğuz, Dk 45 Yusuf Kutur, Dk 54 Ahmet Durmuşoğlu, Dk 70 Yusuf Kutur filelerle buluşturdu.

'Futbolcular 15 Temmuz Şehitlerine Anısına Saygı Duruşunda Bulundular'

  Türkoğlu Spor Tesisinde oynanan maçta her iki takımın futbolcuları sahaya ellerinde '15 Temmuz'u Unutmadık, Unutturmayacağız pankartı ile çıktı ve maç öncesi 15 Temmuz Şehitleri anısına saygı duruşunda bulundular.

Maçı 90 dk boyunca tribünden izleyen Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş konuşmasında; , Türkoğlu Belediye Spor, Arsan Sümer Spor arasında çok güzel bir karşılaşmaydı, gerçekten futbolcularım bizlere ve Türkoğlulu hemşehrilerime zevkli bir maç izletti. Değerli sporcularım onları öncelikle tebrik ediyorum. Sahada fırtına gibi estiler, lige fırtına gibi girdik. İlk maçımızı 6-0 kazanarak yendik. Emeği geçen Kulüp başkanımız Süleyman Topçuoğlu'na, tüm hocalarımıza, yardımcılarına, yönetim kurulu üyelerine çok teşekkür ediyoruz.

İnşallah Türkoğlulu gençlerimiz zararlı alışkanlıklardan uzak olacak ve spor'a yönelecek. Hocalarımız güzel bir takım oluşturmuş, Belediyemizde arkasında, seyirci desteğimizi de  Türkoğlu olarak her zaman görmek istiyoruz.     

'Başarımızı 15 Temmuz'a Armağan Ettik'

Bu maçımızda 15 Temmuz şehitlerimizi de unutmadık, Şehitlerimize saygı duruşu ile başladık. Bu vesile ile bu maçı 15 Temmuza armağan ediyoruz. 15 Temmuz şehitlerimize tekrardan Allah'tan Rahmet,  yakınlarına başsağlığı diliyorum, diyerek konuştu.

ali_9079.jpgali_9094.jpgali_9105.jpgali_9106.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.