Türkoğlu Belediyesi hedef büyüttü

Türkoğlu Belediyesi hedef büyüttü
Türkoğlu Belediyesi Mart ayı toplantısında konuşan Başkanı Osman Okumuş hedef büyüterek, ilçe sınırları içinde Parkesiz hiçbir sokak kalmayacak dedi.

Türkoğlu Belediyesi Mart ayı toplantısında konuşan Başkanı Osman Okumuş hedef büyüterek, ilçe sınırları içinde Parkesiz hiçbir sokak kalmayacak dedi.

Türkoğlu Belediyesi 2017 yılı Mart ayı meclis toplantısını Başkan Okumuş öncülüğünde, Türkoğlu Belediyesi Meclis Toplantı Salonunda, gerçekleştirdi.

Meclis Gündemine dair konuların ardından, Türkoğlu Belediyesi olarak ilçenin geleceğine yönelik çalışmaları her zaman ön planda tuttuklarını ifade eden Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş; 700 bin metrekarelik kilit parke döşeme ihalesini gerçekleştirdik ve çalışmaların bir kısmı şuan itibariyle başlamıştır. İnşallah 2017 yılı içerisinde 44 mahallemizde parkesiz yol kalmayacak. Geleceğe hazırlanırken halkın bu güne kadar ihtiyacı olan hizmetleri aksatmadan sürdürüyoruz.

Vatandaşlara sağlıklı ve güvenli bir ulaşım sağlamak için belirli bir program dâhilinde Türkoğlu'nda parke sorununu büyük ölçüde çözdük, çözmeye de devam ediyoruz.

unnamed-(1)-005.jpg

'Girilmedik Sokak Bırakmayacağız'

Hedefimiz, gerek ihale usulü aldığımız parkeler, gerekse de kendi belediyemiz bünyesindeki fabrikada ürettiğimiz parkelerle , 44 mahallelerimizin tüm yollarını parke ile buluşturmak. Girilmedik sokak bırakmayacağız. Vatandaşlarımızın rahatlığı bizim için çok önemli bunun için de bilinçli hareket ederek bu işinde üstesinden geleceğiz. Bu çalışmaları yaparken sağlamlık ve görselliği de öne çıkararak, ilçemizin kimliğini koruyacağız. Bu çalışmalar sonucunda farklı bir Türkoğlu ortaya çıkacak” diyerek konuştu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.