Türkoğlu Belediyesi Tayini çıkan hakim ve savcılara veda yemeği verdi

Türkoğlu Belediyesi Tayini çıkan hakim ve savcılara veda yemeği verdi
Türkoğlu Adliyesinden, 2016 Yılı Yaz Kararnamesi ile tayini çıkan Hakim Kadir Yüce ve Savcı Necip Özalkan onurlarına veda yemeği verildi.

Türkoğlu Adliyesinden, 2016 Yılı Yaz Kararnamesi ile tayini çıkan Hakim Kadir Yüce ve Savcı Necip Özalkan onurlarına veda yemeği verildi.
Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş, Türkoğlu’nda görev yapan Hakim ve Savcılar onurlarına verilen veda yemeğinde bir araya gelerek karşılıklı sohbet etti. Yemekten sonra tayini çıkan Hakim ve Savcılara sandık ve plaket takdim edildi.
Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş  ise yaptığı açıklamada; Kahramanmaraş’ımızın ilçelerinden bir tanesi, hem sanayi alanında, hem çevre alanında, hem de Sayın Kaymakamımla birlikte yaptığımız yatırımlarla güzel bir ilçe üyesine  kazandı, ve kazanmaya devam ediyor. Değerli Kadir Hakimimin ve Necip Savcımın bu zamana kadar Türkoğlu’ndaki başarılı çalışmalarından Belediyemiz ve Adliye arasındaki güzel iletişim kurmaya vesile olduklarından dolayı Belediye Başkanı ve ekibim adına kendilerine teşekkür ediyorum.

1-20160923121403.jpg

Bu güzel birlikteliğin inşallah bundan sonrada adliyedeki diğer Hakim ve Savcılarla beraber devam edeceğini düşünüyorum. Bundan sonraki görev alanlarında da kendilerine ömür boyu aileleriyle birlikte başarılar diliyorum. Selam ve saygılarımı sunuyorum.

Türkoğlu Kaymakamı Serdar Kartal ise; Burada bizim için üzüntülü bir gün Hakim ve Savcılarımızı uğurluyoruz. Tabiki devlet memuriyetinde bulunduğumuz yer bizlere baki değil, onların tabiriyle ‘ Mahkeme Kadıya Mülk Değil ’ inşallah burada bıraktıkları itaba gibi güzel bir itaba bırakarak en güzel hizmetleri memleketimiz, milletimiz için edeceklerdir. Ben onlar için hakkı hak bilip hak tanıyan batılla da mücadele eden ve adaleti sadece kanunları uygulamakta aramayan milletin ve devletin menfaatini her zaman en üst bir ilke olarak benimseyen hakim savcılarımızdan olmalarını bugüne kadar oldukları gibi bundan sonra da öyle devam etmelerini temenni ediyorum.

İnşallah gittikleri yerlerde güzel hizmetler ederler, İnşallah daha güzel yerlerde daha yüksek makamlarda onları görürüz. Değerli Hakim ve Savcılarımıza ilçemize yaptıklarından dolayı teşekkür ediyorum, başarılarının devamını sunuyorum.

2-20160923121403.jpg

Daha sonra Cumhuriyet Savcısı Necip Özalkan ise; Bu güzel veda yemeğini düzenlediği için Sayın Kaymakamız ve Belediye Başkanımıza teşekkür ediyorum. Buraya geldiğimiz ilk günden bu yana Sayın Belediye Başkanımız, Sayın Kaymakamız her zaman yanımızda oldular. Türkoğlu ilçesinin kamu kurumlarıyla çok güzel şekilde uyumlu çalıyor. Sayın Kaymakamız ve Belediye Başkanımız Türkoğlu için gerçekten büyük bir kazanım. İnşallah Türkoğlular bunun değerini bilirler, ben kendileriyle çalıştığım 2,5 yıl içerisinde razı oldum. Allah’ta onlardan razı olsun, kendilerine teşekkür ediyorum.

Yemeğe katılan Savcı ve Hakimler, Türkoğlu’nda görev yaptıkları süre içerisinde kendilerinin çok güzel ağırlandıklarını ve ilçeden ’de güzel anılar ve dostluklarla ayrıldıklarını belirtip, Kaymakam Serdar Kartal,  Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş’a ve geceye katılan davetlilere teşekkür ettiler.

3-938.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.