TÜRKOĞLU REFERANDUMDAN ALNININ AKIYLA ÇIKTI

TÜRKOĞLU REFERANDUMDAN ALNININ AKIYLA ÇIKTI
Mercan TV Kahramanmaraş İl Temsilcisi İsmail Bozdoğan  Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş’un  16 Nisanda Yapılan Rerefandumda  bir kez daha farkı ortaya çıkarak referandum seçiminin de ilçede başarıyla çıkılmasına neden oldugu Başarıyı Yazdı.

Mercan TV Kahramanmaraş İl Temsilcisi İsmail Bozdoğan  Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş’un  16 Nisanda Yapılan Rerefandumda  bir kez daha farkı ortaya çıkarak referandum seçiminin de ilçede başarıyla çıkılmasına neden oldugu Başarıyı Yazdı.

Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş  , Partisinin Türkoğlu’ndaki  oy oranını arttırdı.  Türkoğlu ilçesi,  Türkiye genelinde 79  oy oranı ile yerini alırken kentte ise  en yüksek  EVET oyu  çıkran  üçüncü ilçe oldu.

Osman Okumuş’un 2014  yılında Türkoğlu Belediye Başkan seçilmesi ile beraber ilçede büyük bir değişim yaşanırken, alt yapı, üst yapı, yol çalışması, park ve bahçe düzenlemesi ile birlikte belediye hizmetlerinde büyük bir fark görüldü.  kısa zaman içerisinde oluşturduğu ekiple ve kısıtlı imkanlarla  3 yıl içersinde ilçede büyük değişimlere  imza attı.

Göreve başlamasıyla beraber Belediye Başkan yardimcilari  ve Belediye Meclis Üyeleri ,Belediye Personelleri ve tüm ekibiyle beraber bir nefer gibi çalışmalarına ara vermeden devam eden  Okumuş Türkoğlu  halkıyla kurmuş olduğu güçlü diyalogların yanında aktif yapısıyla güler yüzüyle,yıllardır hizmet görmeyen mezralar,köyler ve mahallelere ayrım yapmaksızın kısa zamanda büyük taktir toplarken  ilçenin bütün mahallelerinin bir çok sokağında kilitli taş döşendi.

 Daha önce döşenmiş olup hasar gören, çöken veya kurumların çalışmaları sonucu sökülen kilitli taş tamiratı yapılmasını sağladı. Bunların yanında stabilize olup ve hava şartları sonucu bozulan ve eski yasaya göre köy olan güncel yasalarla kırsal mahallelerin yollarında sökülen asfalt yani freze malzeme ile kraker mucur ile düzeltilerek yollar için  dolgu yol çalışması yapıldı. Bu hizmetler Merkez mahallerin tümünde ve kırsal mahallerin bir çoğunda bu çalışmalar yapılarak devletin kendi vatandaşına ne kadar değer verdiğinin net göstergesi olarak sunuldu .

Türkoğlu halkı için önem arz eden  Kent Meydanı Çalışması 1 yıl içersinde tamamlanacak , Yeni Belediye Hizmet Binasını açtı, Taziye Evleri, Camiiler, sağlık kuruluşları ve Okullara her zaman öncelikli olarak değerlendirilirken ,vatandaşların, ,STK lar ve muhtarların talepleri oluşturulan birimler tarafın ivedilikle dikkate alınarak derhal çalışmamalar başlatıp hemen sorunları çözüyor.

 Yapılan bu çalışmaların yanında belediyecilik hizmetlerini sürdüren  Okumuş , bir yandan İlçeyi daha güzel ve yaşanabilir bir hale getirmek için sık sık AK Parti İl Başkanlığı ve Başbakan Yardımcısı Veysi Kaynak, başta olmak üzere  Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç’la  Milletvekilleri , İlçe Belediye başkanları ile sık sık koordine halinde olarak bunlarla beraber vatandaşlarla esnaflarla öğrencilerle, kadınlarla bir araya gelerek daha güzel daha yaşanabilir temiz bir  Türkoğlu için adeta seferber oldu. İlçedeki kısa zamandaki değişim vatandaşlar tarafından büyük takdir ile karşılanırken,   Başkan Okumuş’un  bir kez daha farkı ortaya çıkarak referandum seçiminin de ilçede başarıyla çıkılmasına neden oldu.

7 Haziran 2015 genel seçimlerinde, AK Parti’nin Türkiye genelindeki oy oranı düşerken, yüzde 60 , 1 Kasımda ise  yüzde 75 ile  Kahramanmaraş’ta oy oranı artmıştı. Kamuoyunda bu oy oranındaki artışın nedeni,  Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş’un  başarılı belediyeciliğinin sandığa yansıması olarak gösterildi.

Başkan  Okumuş’un   başarılı belediyecilik hizmetleri,1 Kasım 2015 genel seçimlerinde sandığa olumlu yansıdı. AK Parti’nin 1 Haziran seçimlerinde Türkoğlu İlçesinde  aldığı yüzde 60’lık oy oranı, tam 15 puan artarak 1 Kasım 2015 genel seçimlerinde yüzde 75’e çıktı.

Başkan  Okumuş, yoğun bir referandum süreci geçirdi. , AK Parti’nin 25 Mart’ta başlayan referandum kampanyası süresinde,  Türkoğlu İlçesinde adım atmadık yer bırakmadı.  Türkoğlu İlçesinde, HAYIR görüşünde olan aileleri tespit eden Başkan Okumuş, bu ailelerle görüşerek HAYIR oylarını EVET’e çevirdi. Başkan Okumuş, Türkoğlun’daki tüm mahalleleri de ziyaret ederek, vatandaşlara yeni anayasayı ve cumhurbaşkanlığı sistemini anlattı. Başkan Okumuş’un  yoğun gayretleri, AK Parti İl Başkanlığı ve Başbakan Yardımcısı Veysi Kaynak’la   Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç’la Milletvekileri ile olan koordinasyonu ile  Türkoğlu’ndaki yüzde 75 olan oy oranı 16 Nisan’daki halk oylamasında yüzde 79’a çıktı.

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.