Türkoğlu'nda kent meydanı civarında ki evler tek renk olacak

Türkoğlu'nda kent meydanı civarında ki evler tek renk olacak
Geliştirdiği projeler ve yaptığı hizmetlerle beğeni kazanan Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş halka hizmete devam ediyor.

Türkoğlu'nun çehresini güzelleştirmeye uğraş veren Başkan Okumuş , İmalı Deresi rekreasyon ve park çalışmaların yanı sıra buradaki vatandaşların evlerinin belediye tarafından boyanmasını sağlıyor.

ali_1566.jpg

Yapılan çalışmalar hakkında Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş şunları belirtti; Bugün Türkoğlu’muzun cazibe alanı olan bir bölgesindeyiz.Burada parklarıyla yürüyüş alanlarıyla vatandaşlarımıza güzel hizmet vermek için çalışmaktayız. Farkındalık yaratacak bir proje uygulamasına başladık.

ali_1575.jpg

Bu yürüyüş bisiklet yolları, İmalı Çayı rekreasyon projesi civarında olan evleri mütahitlerimizle işbirliği yaparak evlerimizin tamamını beyaza boyuyoruz. Kapı ve pencere kenarlarını da turkuaz rengi boyayla daha güzel daha yaşanabilir, daha renkli bir Türkoğlu için çalışıyoruz.Burada ki hedefimiz belediye ile birlikte vatandaşlarımızın da Türkoğlu’muzun güzelleşmesine katkı sağlamak bunun içinde vatandaşlarımız sıvasız olan evlerini sıvattıkları takdirde evlerin tamamını beyaza boyayacağız. Güzel, yaşanabilir bir Türkoğlu oluşturacağız inşallah, burada emeği geçen vatandaşlarımıza boya konusunda katkı sağlayan müteahhitlerimize teşekkür ediyoruz.

ali_1578.jpgali_1579.jpgali_1581.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.