ÜNAL: BU MİLLETİN ÖNÜNDE KİMSE DURAMAZ

ÜNAL: BU MİLLETİN ÖNÜNDE KİMSE DURAMAZ
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ünal: - "Biz Recep Tayyip Erdoğan'da karakterimizi, ideallerimiz, tarihimizi, tarihin içinden akıp gelen o büyük değerleri buluyoruz"

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ünal: - "Biz Recep Tayyip Erdoğan'da karakterimizi, ideallerimiz, tarihimizi, tarihin içinden akıp gelen o büyük değerleri buluyoruz"

KAHRAMANMARAŞ (AA) - Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya, Türkiye'nin sadece 81 milyona değil kendisine umut bağlamış mazlum ve mağdurların da sorumluluğunu taşıdığını söyledi.

Kaya, Merkez Spor Kompleksi'nde düzenlenen Kahramanmaraş 6. Olağan İl Kongresi'nde, AK Parti kongresinin kente hayırlı olmasını diledi.

Kahramanmaraş'ın AK Parti iktidarına verdiği desteğe dikkat çeken Kaya, "İnşallah önümüzdeki dönemde 2019 seçimlerine girerken birliği ve kardeşliği daha ileriye götürerek yeniden tarih yazacağız. 15 yılda her alanda sessiz devrimlere imza attık. Bugün biz sadece 81 milyona karşı sorumlu değiliz biz, bize umut bağlamış tüm mazlum ve mağdur coğrafyalara da el uzatan ülke olarak oraların da sorumluluğunu taşıyoruz. Bugün Suriye'de drama tek ses çıkartan Türkiye var. Bugün Afrin'de masum siviller zarar görmesin diye çok dikkatli operasyonlarını sürdüren bir Türk ordusu var." diye konuştu.

AHMET AYDIN’DAN TEŞEKKÜR

TBMM Başkanvekili Ahmet Aydın ise Kahramanmaraş'ın her zaman haklının yanında, haklı davasında ve "reis"in yanında bulunduğunu belirtti.

Bu davada "Maraş"ın marka konumda olduğunu dile getiren Aydın, 2019'daki seçimlerde de yine tarih yazılacağından emin olduklarını vurguladı.

ÜNAL: BU MİLLETİN ÖNÜNDE KİMSE DURAMAZ

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Mahir Ünal da lider, teşkilat ve millet kavramlarını anlatarak, bu üçünün bir araya geldiği zaman bir milletin önünde hiç kimsenin duramayacağını söyledi.

Milletin yıllardır önünde dimdik duran birini aradığını, bunu da ilk gören şehrin Kahramanmaraş olduğunu aktaran Ünal, "Bizim Recep Tayyip Erdoğan ile olan ilişkimizi anlamıyorlar. Biz Recep Tayyip Erdoğan'da karakterimizi, ideallerimizi, tarihimizi, tarihin içinden akıp gelen o büyük değerleri buluyoruz." dedi.

Bu yüzden Recep Tayyip Erdoğan'ın herhangi birisi olmadığını, bu milletin seçtiği bir lider olduğunu dile getiren Ünal, "Recep Tayyip Erdoğan bu millet tarafından seçildiği için kıymetlidir. Recep Tayip Erdoğan bu milletin değerlerini taşıdığı için kıymetlidir. Recep Tayyip Erdoğan'a niye saldırıyorlar? ABD'deki bazı mihrakların düşmanlık yapmasını anlayabiliriz. Türkiye'de yaşayıp da Recep Tayyip Erdoğan'a düşmanlık yaptıklarını nasıl anlayacağız. Lideri kıymetli yapan milletin o lidere teveccühüdür." ifadelerini kullandı.

Eski Başbakan Yardımcısı Veysi Kaynak da kendisine 16 yıldan beri bu kutlu yürüyüşün her kademesinde görev yapmanın nasip olduğunu belirtti.

2019 seçiminin önemine dikkat çeken Kaynak, "Maraş, AK Parti'nin köşe taşı ilidir. Maraş, asla AK Parti'yi mahcup etmemiştir. Önümüzdeki seçimlerde de Maraş başı çekecektir. AK Parti milletin umudu olmaya devam edecektir." dedi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç ise kente hizmet etmeninin gururunu yaşadığını söyledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.