Üniversite-İş Dünyası İşbirliği Konuları Tartışıldı

Üniversite-İş Dünyası İşbirliği Konuları Tartışıldı
Genç MÜSİAD Kahramanmaraş Şubesi Yönetim Kurulu Üyeleri, Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi (KSÜ) Rektörü Prof. Dr. Niyazi Can’ı ziyaret etti.

Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği Gençlik Kurulu (Genç MÜSİAD) Kahramanmaraş Şubesi Yönetim Kurulu Üyeleri, Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi (KSÜ) Rektörü Prof. Dr. Niyazi Can’ı ziyaret etti.

Genç MÜSİAD Kahramanmaraş Şubesi Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Halil Hacıbebekoğlu ve yönetim kurulu üyelerini KSÜ Senato Toplantı Salonunda kabul ederek bir süre görüşen Rektör Can, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Tarih boyunca medeniyet hamlelerimizi gençlerin omuzladığının altını çizen Rektör Prof. Dr. Niyazi Can, bu hamlelerin iktisadî ayağının yere sağlam basması için milletimizin tecrübelerinden ilham alan genç müteşebbislerin gayretlerinin çok mühim olduğuna dikkat çekti.

Üniversiteler ile sivil toplum kuruluşlarının memlekete hizmet etme ve değer üretme noktasında iyi ilişkiler içerisinde olmasının önemini vurgulayan Rektör Can, Genç Müsiad Kahramanmaraş Yönetim Kurulunda üniversitemiz mezunu üyelerin bulunmasını da takdirle ve mutlulukla karşıladıklarını ifade etti.

Görüşmede Genç Müsiad’ın yaptığı ve yapacağı faaliyetler ile üniversitemizle birlikte gerçekleştirmek istediği projeler de tartışıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.