ÜNİVERSİTELER VE KAMUYA TOPLAM 1321 SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALINIYOR

ÜNİVERSİTELER VE KAMUYA TOPLAM 1321 SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALINIYOR
Göç İdaresi Genel Müdürlüğü ile üniversiteler sözleşmeli personel alım ilanı yayımladılar. Yayımlanan ilanların toplamında 1321 sözleşmeli personel alımı yapacaklarını duyurdular. 

Göç İdaresi Genel Müdürlüğü ile üniversiteler sözleşmeli personel alım ilanı yayımladılar. Yayımlanan ilanların toplamında 1321 sözleşmeli personel alımı yapacaklarını duyurdular. 

Devlet Personel Başkanlığının resmi web adresi üzerinden sözleşmeli personel alım ilanları yayımlandı. Yayımlanan ilanlar hakkında tüm detayları ziyaretçilerimizle paylaşıyoruz.

Bu kapsamda Devlet Personel Başkanlığının resmi web adresi üzerinden Necmettin Erbakan Üniversitesi, Uludağ Üniversitesi, Gazi Üniversitesi, İstanbul Üniversitesi, Göç İdaresi Genel Müdürlüğü ve Bozok Üniversitesi sözleşmeli personel alım ilanlarını yayımladılar. 

Yayımlanan ilanlara göre Necmettin Erbakan Üniversitesi 210 sözleşmeli personel alımı yapıyor ve başvurular 28 Nisan'da, Uludağ Üniversitesi 191 sözleşmeli personel alıyor başvurular 27 Nisan'da, Gazi Üniversitesi 209 sözleşmeli personel alıyor başvurular 27 Nisan'da, İstanbul Üniversitesi 301 sözleşmeli personel alıyor başvurular 19 Nisan'da, Göç İdaresi Genel Müdürlüğü 335 sözleşmeli personel alıyor başvurular 17 Nisan'da ve Bozok Üniversitesi 75 sözleşmeli personel alımı yapıyor ve başvurular 20 Nisan'da sona erecektir. İlanlar hakkında genel şartları okuyucularımızla paylaşıyoruz.

NECMETTİN ERBAKAN ÜNİVERSİTESİ

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum bulunmamak, Erkekler için ; askerlikle ilgisi bulunmamak, askerlik çağına gelmemiş bulunmak, askerlik çağına gelmiş ise muvazzaf askerlik hizmetini yapmış yahut ertelemiş veya yedek sınıfa geçirilmiş olmak, görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı bulunmamak, Güvenlik soruşturması ve/veya arşiv araştırması yapılması sonucunda atanmaya engel bir durum bulunmamak ve Lisans mezunları için 2016 KPSS(B) grubu KPSSP3, Önlisans mezunları için KPSSP93 ve Ortaöğretim mezunları için KPSSP94 puanı esas alınacaktır.

Başvuru Kılavuzu İçin TIKLAYIN.

ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ 

"Başvuracak adaylarda 657 Sayılı Kanunun 48.maddesinde belirtilen genel şartlar aranır, 2016 yılı KPSS (B) grubu P3 (lisans mezunları için) ve P93 (önlisans mezunları için) puanı esas alınacaktır, 5917 Sayılı Kanunun 47.maddesinin 5.fıkrası a) 2 bendi gereğince, 4/B sözleşmeli personel olarak çalışmakta iken istifa nedeniyle sözleşmesi fesh edilenler; fesih tarihinden itibaren 1 (bir) yıl süre geçmeden başvuruda bulunamazlar. Herhangi bir kamu kurum ve kuruluşunda 4/B’ li olarak çalışıyor olmamak, Taksirli suçlar hariç olmak üzere; affa veya zaman aşımına uğramış, yahut para cezasına çevrilmiş veya ertelenmiş, hükümlülüklerine ilişkin kayıtları adli sicilden çıkarılmış olsa bile bir cürümden hükümlü bulunmamak veya soruşturma altında olmamak, Erkek adaylar için askerlik hizmetini yapmış, tecilli veya yedek sınıfa geçirilmiş olmak. Herhangi bir Sosyal Güvenlik Kurumundan emeklilik veya yaşlılık aylığı almıyor olmak"

GAZİ ÜNİVERSİTESİ

Türk vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum bulunmamak, Taksirli suçlar hariç olmak üzere; affa veya zaman aşımına uğramış yahut para cezasına çevrilmiş veya ertelenmiş, hükümlülüklerine ilişkin kayıtları adli sicilden çıkarılmış olsa bile bir cürümden hükümlü bulunmamak veya soruşturma altında olmamak, Erkekler için askerlik durumu itibariyle; Askerlikle ilgisi bulunmamak, Muvazzaf askerlik hizmetini yapmış yahut ertelemiş veya yedek sınıfa geçirilmiş olmak, 657 sayılı Kanunun 53. maddesi hükümleri saklı kalmak kaydıyla görevini devamlı yapmasına engel olabilecek vücut veya akıl hastalığı veya vücut sakatlığı ile özürlü bulunmamak.

İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ

657 sayılı Kanunun 48. maddesinde belirtilen genel şartları taşıyor olmak, Herhangi bir Sosyal Güvenlik Kurumundan emeklilik veya yaşlılık aylığı almıyor olmak, Tüm pozisyonlar için haftalık çalışma süresi 40 saati aşmayacak şekilde ilgili birimin yönetimi tarafından belirlenecek saatlerde görev yapma (gece dâhil) şartını kabul etmek, Başvuracak adayların 2016 Kamu Personeli Seçme Sınavına (KPSS) girmiş olmalıdırlar. Lisans mezunları için 2016 KPSS-P3 puan türü esas alınacaktır, 5917 sayılı Kanunun 47. Maddesi’nin 5. Fıkrası (A)2 bendi gereğince, 4-B Sözleşmeli personel olarak çalışmakta iken istifaen görevinden ayrılarak sözleşmesi feshedilenler; fesih tarihinden itibaren 1 (bir) yıl süre geçmeden başvuruda bulunamazlar.

GÖÇ İDARESİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ

657 sayılı Devlet Memurları Kanununun değişik 48’inci maddesinin (A) bendinde belirtilen nitelikleri taşımak, Bu ilanın, Ek-1, Ek-2A ve Ek-2B tablolarında istenen öğrenim şartlarını taşımak, 1 Ocak 2018 tarihi itibariyle 35 yaşını doldurmamış olmak, (01.01.1983 ve daha sonraki tarihlerde doğanlar), 2016 yılı Kamu Personel Seçme Sınavı (B) Grubundan, lisans mezunları için KPSSP3, Önlisans mezunları için KPSSP93 puan türlerinden en az 70 puan almış olmak.

BOZOK ÜNİVERSİTESİ

657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 4/B maddesi gereğince “Bu şekilde istihdam edilenler, hizmet sözleşmesi esaslarına aykırı hareket etmesi nedeniyle kuramlarınca sözleşmelerinin feshedilmesi veya sözleşme dönemi içerisinde Bakanlar Kurulu kararı ile belirlenen istisnalar hariç sözleşmeyi tek taraflı feshetmeleri halinde, fesih tarihinden itibaren bir yıl geçmedikçe kuramların sözleşmeli personel pozisyonlarında istihdam edilemezler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.