VİZYONDA BU HAFTA

VİZYONDA BU HAFTA
Kaptan Amerika ve Iron Man'in arasında yaşanan olayların ardından bölünen kahramanlarımız, birbirlerinden uzaklara savrulurlar.

Bu hafta vizyona giren filmleri sizler için derledik. İşte o filmler:

Avengers: Sonsuzluk Savaşı

Kaptan Amerika ve Iron Man'in arasında yaşanan olayların ardından bölünen kahramanlarımız, birbirlerinden uzaklara savrulurlar. Hepsi kendi yandaşlarıyla dünyayı korumaya çalışmaktadır. Ancak dünyanın kaderi bir kez daha tehlikeye girer. Sınırsız bir güç kaynağı olan sonsuzluk taşlarının peşine düşen Thanos, dünyanın gördüğü en büyük tehdittir. İnsanlığın kaderi bir kez daha, insanlık için savaşmaya ant içmiş kahramanlarımız elindedir. Hiçbir süper kahramanın tek başına yenemeyeceği büyüklükteki bu tehdit için ekipler birleşmeli ve tehdide tüm güçleriyle karşı koymalıdır...

Bir Nefes Ötede

Garip ve ölümcül bir sis Paris'i etkisi altına alır. Ne yapacaklarını bilmeyen, hayatta kalmaya çalışan insanlar apartmanların üst katlarına sığınmaya başlarlar. Fakat ne elektrik, ne su ne de yiyecek bir şeyleri vardır. Bir çift kendilerini bu felaketten kurtarmaya, kızlarını korumaya çalışır; fakat zaman ilerledikçe bazı şeyler açığa çıkar. Kendilerine yardım edebilecek kimse yoktur. İnsanlar başlarına gelen bu felaketten gerçekten kurtulmak istiyorlarsa şanslarını sise karışarak denemek zorunda kalacaklardır.

Bizum Uşaklar

Saklanacak yer arayan iki kaçak, Araklı'nın bir köyünde yaşanan tesadüf sonucu hoca olur. Sahte hocaların ilk işi aynı köyde yaşayan iki amca çocuğunu barıştırmaktır. Sınır kavgasından dolayı yıllardır küs olan amca çocuklarını barıştırmak için köylüler ve yeni hocalar bir plan yapar. Ortak arazilerinde gömü olduğunu söyleyip ikisini ortak noktada buluşturmayı planlayan ahali hiç hesap etmedikleri durumlarla karşı karşıya kalırlar.

Çarpık Evdeki Cesetler

Zengin ve acımasız bir iş adamı olan Aristide Leonides'in şüpheli ölümü torunu Sophia'yı oldukça tedirgin eder. Dedesinin ölümünün ardındaki gizemi çözmeye kararlı olan Sophia, eskiden diplomat olan şimdi ise özel dedektif olarak çalışan eski sevgilisi Charles Hayward'dan olayı soruşturmasını ister. Sophia'nın teklifini kabul eden Charles, Kahire'den Londra'ya gelerek araştırmalara başlar. Araştırma sırasında haset, kin ve kıskançlıkla dolu zehirli bir atmosferle karşılasan Charles, şok edici gerçeklerle yüzleşmek zorunda kalır. Charles, katil yeniden harekete geçmeden onu bulabilecek midir?

Ev Kira Semt Bizim

Aynı muhitte doğup büyüyen bir grup arkadaş rahatça yaşadıkları semtlerinde artık zorlanır hale gelmiştir. Semtleri zenginlerin son gözdesi olmuştur ve bu durum kiraların artmasına neden olur. Mahalle halkı birer birer evlerinden ayrılıp başka semtlere taşınmaya başlar. Mahallede herkes tarafından sevilen Latif'in ev sahibi tarafından atılması bardağı taşıran son damla olur ve mahalleli harekete geçer. Semtlerini eskisi gibi yaşanılabilir bir hale getirmeye çalışan mahalle sakinleri yaptıkları planla kendilerini bilmedikleri bir maceraya sürükler.

Lanetli Konak

1920'de İrlanda'nın kırsal kesiminde yaşayan ikiz kardeşler Rachel ve Edward, evlerini değişik bir varlıkla paylaşmaktadır. Her gece ev şeytani bir varlığın etkisi altına girmektedir. Bu varlık ikizler üzerinde 3 kural dayatır; gece yarısında yatakta olmalılar, kapıdan içeri yabancı birini alamazlar ve eğer biri kaçmaya çalışırsa diğeri tehlikeye girer. Sorunlu bir eski asker olan Sean köye geldiğinde ise her şey değişecektir. Kısa sürede Sean ve Rachel birbirlerine aşık olur. Rachel aşkın gücüyle şeytani varlığın kurallarını çiğnemeye başlar. Fakat yaşananlar Rachel'ı kardeşi ile ölümcül bir yüzleşmeye getirecektir.

Selfie

Hülya Avşar, senaryosunu yazıp yönettiği "Selfi" filminde kendi hayat hikayesini anlatıyor.

Taksim Hold'em

Alper'in nişanlısı cumartesi akşamı evlerinin yakınındaki protestoya katılmak ister ve bunun için Alper'e baskı yapar. Fakat Alper protestoya katılmayı istemez; her hafta yaptıkları gibi evde oturup poker oynamayı planlar. Oyun ekibi yavaş yavaş evde toplanmaya başlar. Eve gelenler de bu gece oyun oynamak yerine protestoya katılmak ister. Alper, zar zor arkadaşlarını oyun oynamaya ikna ettiği sırada dışarıda arbede başlar. Evdekiler Alper'in karşı çıkışlarına rağmen dışarıdaki insanların sığınması için evin kapılarını açar. Olaylara karışmak istemediği için bencillikle suçlanan Alper ve diğerleri arasında şiddetli bir tartışma başlar.

Tayo Küçük Otobüs

6 dilde yayınlanan dünyaca ünlü Güney Kore dizisi beyaz perdeye uyarlanıyor. Ace, Oyuncak Araba Dünyası'ndan ansızın ortadan kaybolur. Duri ve yakın arkadaşları kaybolan Ace'i bulmak için zorlu bir maceraya atılır. Birbirinden renkli ve farklı modellerdeki arabalarla birlikte Oyuncak Dünyası'na giden Duri, bu zorlu savaşı kazanıp Ace'i kurtarabilecek midir?

Yalnız Hayaller Kaldı

Emekli dul matematik öğretmeni Doğan, çocuklarına bakabilmek için elinden geleni yapmaktadır. En büyük kızı Neval, evlendikten sonra Almanya'ya taşınmıştır. Hukuk Fakültesi'nde okuyan kızı Umut, özel üniversitede okuyan hırslı oğlu Orhan ve küçük kızı Demet ile yaşamakta olan Doğan'ın, aynı sitede yaşayan iyi kalpli Aysel'le de bir ilişkisi vardır. Ailenin düzeni, Umut'un elim bir hastalığa yakalanmasıyla bozulur. Umut'un durumu ile başlayan dram, ailenin diğer fertlerinin sorunlarıyla daha da trajik hale gelir. Doğan, bir yandan çocuklarını bir arada tutmak, bir yandan da çektiği acıya direnmek için güçlü durmak zorundadır...

Yıldızlar Asla Ölmez

İngiltere'de bir tiyatro oyununda çalışan ünlü Hollywood yıldızı Gloria Grahame, genç oyuncu Peter Turner ile tanışır. Aralarında başlayan yakınlaşma kısa sürede tutkulu bir aşka dönüşür. Tüm zamanlarını birlikte geçiren iki sevgilinin mutlu beraberlikleri Gloria'nın ölümcül bir hastalığa yakalanmasıyla zorlu bir sürece girer. Aradığı sıcaklığı Peter'de bulan Gloria sevgilisinden güç alarak hayata tutunmaya çalışır. Paul McGuigan'ın yönettiği filmin başrollerinde Annette Bening, Jamie Bell ve Julie Walters yer alıyor.

 

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.