YA BEN BİTECEĞİM YA DA FİTNE FESADI BİTİRECEĞİM

YA BEN BİTECEĞİM YA DA FİTNE FESADI BİTİRECEĞİM
Ak Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Ahmet Özdemir siyasi yaşamını etkilese bile son yıllarda artan dedikodu, gıybet, fitne ve fesadı bitirmek için büyük uğraşlar verdiğini ve vermeye devam edeceğini söyledi.

Ak Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Ahmet Özdemir siyasi yaşamını etkilese bile son yıllarda artan dedikodu, gıybet, fitne ve fesadı bitirmek için büyük uğraşlar verdiğini ve vermeye devam edeceğini söyledi. Özdemir, bu dedikodu, fitne, fesat ve iftiralar bittiği zaman Kahramanmaraş’ı hiç kimsenin tutamayacağını ifade etti.

Ak Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Ahmet Özdemir, Ak Parti Genel Merkezinin 5 ilçe başkanıyla devam etmeme kararını açıkladığı basın toplantısında kent siyasetiyle ilgili basın mensuplarının sorularını da cevapladı. İlçe başkanlarını onure eden ve bu partiye emek veren tüm isimleri Genel Başkanları Recep Tayyip Erdoğan’ın izinden giderek yanında tutacağını ve onlara her zaman fikir soracağını belirten Özdemir net konuştu; “Genel Merkezimizin takdiridir. Bir kere arkadaşlarımızın hiç biriyle ilgili parti mensubiyetleri ve çalışma performanslarıyla ilgili bir şikâyet olmadı. Seçim sonuçlarına bile baksanız tüm ilçelerde sadece Ekinözü’de oyumuz korunmuş diğerlerinin hepsinde oyumuz artmış. Uzun süre bu işi yapmak biraz insanı yıpratır. Çok görevde kaldığınız zaman daha çok şikâyet alırsınız. Ama şunu söyleyebilirim, partinin genel kurallarına, tüzüğüne, Fetö soruşturmalarına ve gayri ahlaki bir işle ilişkilendirilmeksizin bu karar alındı.” Dedi.

Ak Parti Genel Bakan Yardımcısı Mahir Ünal’ın Grup Başkanvekilliği döneminde başlattığı çalıştayların da tüm hızıyla sürdüğünü belirten Özdemir, 30 Eylül’de yapılacak Tarım Çalıştayına dikkat çekti. Akabinde ise Ulaşım, Çevre ve Şehircilik ile Gençlik çalıştayının yapılacağını dile getiren İl Başkanı Özdemir yapılan çalıştaylarda açıklanan eylem planlarının yüzde 95’nin gerçekleştiğini belirtti.

Son yıllarda artan dedikodu, fitne, fesat ve iftiraların bitmesi için üst seviyede çalışma yaptığını ve bununla ilgili de kamuoyundan destek istediğini dile getiren Özdemir şöyle; “herkes üzerine düşeni yapmalı. Burada bir söz veriyorum; bu şehirde dedikodunun, iftiranın, yalanın, dolanın, gıybetin bitirilmesi için son derece ileri düzeyde mücadele ediyorum ve etmeye devam edeceğim. Ya bu mücadele beni yiyecek ya da ben bu mücadelenin üzerine çıkacağım ve bitireceğim. Biz bu dedikodu, gıybet etmeyi, iftirayı bırakmadığımız sürece başarılı olamayız. Bu ahlakı bir bıraksak Türkiye’de Kahramanmaraş üzerine söz söylenemeyecek bir il olur. Umut var; ya bu anlayış bizi Araflarına alacak bitirecek ya da biz bu anlayışı bitireceğiz. Bu mantıkla çalışıyorum. Buraya milletvekili, belediye başkanı olmaya gelmedim buraya bun anlayışı ortadan kaldırmaya geldim.”

Genel Merkez tarafından devam etmeme kararı alan Ak Parti Elbistan İlçe Başkanı Yunus Kaan Kısaca, Göksun İlçe Başkanı Mehmet Akif Bolat, Çağlayancerit İlçe Başkanı Veli Çetinkaya, Ekinözü İlçe Başkanı Bünyamin Şakalar ve Nurhak İlçe Başkanı Baki Kurt birer konuşma yaparak duygularını dile getirdiler.

Kaynak; Kahramanmaraş'ta Bugün gazetesi

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.