Yaşar İce, Dondurma Tadında Karikatürler Kitabı Çıktı

 Yaşar İce, Dondurma Tadında Karikatürler Kitabı Çıktı
Yaşar ice tarafından dondurma festivalinde dağıtılan “Dondurma Tadında Karikatürler” kitabı büyük ilgi gördü.

Yaşar ice tarafından dondurma festivalinde dağıtılan “Dondurma Tadında Karikatürler” kitabı büyük ilgi gördü. Kitap sadece Kahramanmaraş dondurmasının özelliklerini anlatmasıyla alanında yapılmış ilk kitap olma özelliği taşıyor.

Mado  çalışanı Mehmet Uçar tarafından kaleme alınan kitapta Kahramanmaraş dondurması, eğlenceli karikatürlerle anlatılıyor. Yaptığı bu çalışmayı Yaşar ice sahiplerinden Yaşar Kanbur ile görüşen Uçar, dondurma festivali için böyle bir çalışma düşündüğünü ve bunun Yaşar ice tarafından halka ücretsiz olarak dağıtılması ve kitlelere ulaşması fikrinin kabul gördüğünü dile getirdi. Yaşar ice sahiplerinden Yaşar Kanbur, konuyla ilgili “ Dondurma tadında karikatürler kitabı, Kahramanmaraş dondurmasını eğlenceli bir dille anlatıyor. Bizlerde Yaşar ice olarak böyle bir projeye destek olmak istedik. Karikatürlerin sosyal medyada ve paylaşımlarda ilgi çekeceğini düşünüyoruz.

1-20180921121254.jpg

Kahramanmaraş dondurmasını festivalde tanıtmayı kendimize bir borç bildik. Sağolsun halkta bize sahip çıktı.  Festivalede “Halkın festivali, Halkın dondurması” sloganıyla çıktık. Amacımız dondurmamızın insanlara farklı şekillerde anlatılmasını sağlamaktı. Bizler bundan sonrada Yaşar ice ailesi olarak üzerimize düşeni yaparak yepyeni fikirlerle halkımıza hizmet etmeye devam edeceğiz dedi.  

dondurma-tadinda-kapak.jpgdsc_0177.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.