Yazar Avgın, Yeni Kitabının İlk İmzasını Kitap Fuarında Attı

Yazar Avgın, Yeni Kitabının İlk İmzasını Kitap Fuarında Attı
Araştırmacı Yazar Ali Avgın, yeni kitabı olan "Kayıp Sevda / Yasaklı Yılların Gizemli Aşkı" adlı romanın ilk imza gününü Uluslar arası Kahramanmaraş Kitap ve Kültür Fuarında gerçekleştirdi.

Araştırmacı Yazar Ali Avgın, yeni kitabı olan "Kayıp Sevda / Yasaklı Yılların Gizemli Aşkı" adlı romanın ilk imza gününü Uluslar arası Kahramanmaraş Kitap ve Kültür Fuarında gerçekleştirdi.

Kitap ve Kültür Fuarının açılmasıyla birlikte Yediveren Yayınları standında okuyucuları ile buluşan Ali Avgın, meslektaşları tarafından yoğun ilgi gördü. Kahramanmaraş SMMM Odasına kayıtlı muhasebeciler, Yazar Avgın’ı kitap fuarının ilk gününde yalnız bırakmadı.

1-070.gif

İLK GÜN İLK İMZA

Kitap Fuarının açılmasıyla birlikte, Kahramanmaraş SMMM Odası Yönetim Kurulu Üyesi Abdullah Kalın, ‘Kayıp Sevda / Yasaklı Yılların Gizemli Aşkı’ romanın ilk imza olma özelliğini taşıyan kitabı aldı.

Avgın’a hayırlı olsun dileklerinde bulunan Kalın, ‘’ Şehrimizin tarihinde yaşanan duygu dolu hikâyeleri romana dönüştürerek eseri ile hem şehrimizin tanıtımını hem de edebiyat dünyasına katkısı ile meslektaşım olmasından da gurur duyduğum sevgili abim, üstadım, Ali Avgın beyefendiyi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum.’’ dedi.

43724185_307793583347183_4462585953868840960_n.jpg

İlk imzalı romanın takdim ederek, Abdullah Kalın’a teşekkür eden Avgın ise, ‘’Kitap Fuarının ilk saatlerinde Abdullah Kalın bey ilk imzalı romanımızında sahibi oldu. Kitabımızın ilk okuru olduğu için ayrıca teşekkür ediyorum. Varlığı bizlere daima güç vermiştir.’’ dedi.

Ayrıca, Kahramanmaraş SMMM Odasına kayıtlı muhasebeciler, Avgın’ı yalnız bırakmadılar. Mali Müşavir meslektaşları; Mehmet Bekçi, Ali Aydın, Hasan Seyithanoglu ve Aydogan Düzgüner’de imzalı kitaplarını alarak, başarılarının devamını dilediler.

2-059.gif

KİTAP FUARININ EN ÇOK TERCİH EDİLEN YAZARI OLDU

İlk romanı Han Duvarları / Kalbe Düşen kor adlı eseri ile gönüllere ilmek ilmek aşkı, edebi, saygıyı ve Kahramanmaraş’ı işleyen Avgın, ikinci kitabı ile de fuarda en çok ziyaret edilen yazar oldu. Kayıp Sevda / Yasaklı Yılların Gizemli Aşkı romanı, kitap fuarı öncesinde 15 Ekimde imzası gerçekleştirilecek diye basın duyurusu yapılmıştı. Yediveren Yayınevi özverili bir şekilde bu romanı Kitap Fuarının açılışına yetiştirerek Yazarımız Ali Avgın’a ve merakla romanı bekleyen Kahramanmaraşlılar’ada büyük sürpriz yaptı.

3-038.gif

AKSU TV’YE KONUK OLDU

Kahramanmaraş’ın tek televizyonu olma özelliğini taşıyan Kahramanmaraş’ın sesi Aksu TV, kitap fuarından yaptığı canlı yayınlarla Kahramanmaraşlı Yazarlı konuk etti. Yazar Avgın, Aksu Tv kitap fuarı özel programına konuk olarak, romanlarından bahsetti.

4-004.gif

İlgili Haberler
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.