Yediden Yetmişe Çöp Topladılar

Yediden Yetmişe Çöp Topladılar
Dünya Çöp Toplama gününde farkındalık oluşturmayı hedefleyen Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, Yeşil Tepe Mahallesi Sakinleriyle yediden yetmişe çöp toplama etkinliği düzenledi.

Dünya Çöp Toplama gününde farkındalık oluşturmayı hedefleyen Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, Yeşil Tepe Mahallesi Sakinleriyle yediden yetmişe çöp toplama etkinliği düzenledi.

Yeşiltepe mahallesinde bulunan Dulkadiroğlu Belediyesi Mesire Alanı ve Mini Hayvanat Bahçesi’nde gerçekleştirilen etkinliğe mahalle sakinleri ve belediye personeli katıldı. Belediye Başkanı Necati Okay’ın da bizzat katıldığı etkinlikte mesire alanında bilinçsizce kirletilen alanlar temizlendi.

dul_4612.jpg
Etkinlik sonrasında açıklamalarda bulunan Başkan Okay, çevre kirliliği konusuna dikkat çekmek ve farkındalık oluşturmak amacıyla böyle bir etkinliğe imza attıklarını kaydetti. Yeşiltepe Mahallesi sakinleri ve belediye personelleriyle birlikte gerçekleştirilen etkinliğin ilçe genelini de kapsadığını aktaran Başkan Okay, konuşmasını şu şekilde sürdürdü: “Çevre temizliği konusunda hassasiyetimizi düzenlediğimiz her programda ortaya koyuyoruz. İlk olarak Başkanımız Recep Tayip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan hanımefendinin başlattığı sıfır atık projesine de ilk destek olan belediye olma özelliğini taşıyoruz. İlçe genelinde sıfır atık projesini yaygınlaştırarak tertemiz bir içe olma unvanımızı koruyoruz. Bunun yanı sıra Dünya Çöp Toplama Günü vesilesiyle özel bir etkinlik düzenledik. Yeşiltepe mahallemizde düzenlediğimiz etkinliğimize mahalle sakinleri de çocuk yoğun ilgi gösterdi. Yediden yetmişe bu farkındalığa dikkat çekme adına bizlere destek oldular. Ben mahalle sakinlerimize ve ilçemizin tertemiz kalması adına emek harcayan herkese teşekkür ediyorum. Tüm hemşerilerimin Dünya Çöp Toplama günü nedeniyle çevre kirliliğine daha duyarlı olmalarını temenni ediyorum.”

dul_4622.jpgdul_4629.jpg

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.