Yediiklim Akademi’den Öğrencilere Büyük Hizmet!

Yediiklim Akademi’den Öğrencilere Büyük Hizmet!
Yediiklim Akademi’den KPSS’ye hazırlanan öğrencilere büyük hizmet.

 

2014 KPSS için kayıt görüşmesine gelenlere Yediiklim Yayıncılık’ın en popüler kitaplarından biri olan Keyifli Tarih kitabını hediye eden Yediiklim Akademi büyük beğeni topladı.

Şehrimizin başarılı eğitim kurumlarından biri olan Yediiklim Akademi bu yıl da erken kayıt kampanyasına sürprizlerle başladı. KPSS-A Grubu adaylarına KPSS-A Grubu Kariyer Rehberi ve KPSS’ye katılacak tüm adaylar içinse KPSS Keyifli Tarih kitabını promosyon olarak dağıtan Yediiklim Akademi’nin bu kampanyası büyük beğeni topladı. Görüşlerine başvurduğumuz Yediiklim Akademi Vatandaşlık – Anayasa Zümresi Başkanı Mustafa Kaplan; “KPSS’ye hazırlık, adayların hayatının önemli bir aşaması. Bu sürecin verimli geçirilmesi lazım. Yediiklim Akademi kursiyerimiz olsun – olmasın sınava hazırlanan adaylara her türlü rehberlik hizmetini ücretsiz vermekteyiz. Kurumumuzun promosyon olarak Tarih kitabını seçmesi de ayrıca anlamlı bir karar. Çünkü tarih, KPSS’de adayların en zorlandığı ders. Bu kitap ile tarih soruları bir avantaja çevrilebilir.” dedi. KPSS’ye hazırlığın belli bir zaman dilimine yayılması gerektiğine işaret eden Kaplan; “İdeal bir hazırlık süreci 8 ile 10 ay arasında olmalıdır. Düzenli ve makul bir hazırlık süreci ile adaylar sınavda iyi puanlar alabilir. “ dedi.

Muhabirimizin “Önceki yıllarda düzenlediğiniz KPSS anayasa genel tekrar seminerleri devam edecek mi?” sorusuna “Şehrimizde 5 yıldır düzenli olarak ücretsiz Anayasa genel tekrar semineri vermekteyim. 2014 KPSS hazırlık sürecinde de bu seminerlere ağırlık vereceğim” cevabını verdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.