YENİ EVLİ ÇİFTİN BÜTÜN BİRİKİMİNİ 10 DAKİKADA ÇALDILAR

YENİ EVLİ ÇİFTİN BÜTÜN BİRİKİMİNİ 10 DAKİKADA ÇALDILAR
İstanbul Bayrampaşa'da 3 hırsız, güpegündüz girdikleri evde yeni evli çiftin bütün birikimini çaldı.

İstanbul Bayrampaşa'da 3 hırsız, güpegündüz girdikleri evde yeni evli çiftin bütün birikimini çaldı.

Olay, geçtiğimiz günlerde öğle saatlerinde Bayrampaşa'da meydana geldi. İddiaya göre Aytekin ve Özge Serez çifti yaklaşık 7 ay önce evlendi. Yeni evli çiftin iş yerinde çalıştığı öğle saatlerinde oturdukları apartmana 3 hırsız gelerek çevrede keşif yaptı. Ellerinde eldiven olan hırsızlardan biri kapı göbeğini kırarak içeri girdi. 2 hırsız yatak odasına yönelirken kapıyı kıran hırsız salonu karıştırdı. Daireyi didik didik arayan zanlılar yeni evli çiftin bütün birikimi olan ziynet eşyasını ve tatil için kumbarada biriktirdikleri paraları 10 dakika gibi bir sürede çalarak kayıplara karıştı.

Apartmandan ayrılan hırsızlardan elleri eldivenli olan önde yürürken diğer iki kişinden birisi üzerinde çiftin tatil için biriktirdiği kumbarayı montunun altına sakladığı görüldü. Şüpheli tavırlarıyla çevredeki vatandaşların dikkatini çeken 3 hırsız çiftin oturduğu binadan bir komşusunu gördüğü sırada birisinin kaçtığı diğerinin ise yüzünü gizlemeye çalışması güvenlik kameralarına yansıdı. 3 hırsızın daha öncede İstanbul'un çeşitli ilçelerinde hırsızlığa karıştığı ve içlerinden birisinin çok sayıda suçtan aranması bulunduğu bilgisine ulaşıldı.

"10 DAKİKA İÇERİSİNDE BÜTÜN BİRİKİMİMİZ GİTTİ"

Olayın mağduru Aytekin Serez, "Biz yedi aylık evliyiz, eşimle evlendiğimiz günden beri çalışıyoruz. Sabah erken saatlerde evden ayrıldık, işe gitmek üzere. Öğle saatlerinde eve girmişler 10 dakika içerisinde her şeyi halletmişler önce yatak odasına girmişler orada altınları bulduktan sonra oturma odasına gelmişler. Burada tatile gitmek için para biriktirdiğimiz kumbaramız vardı onu almışlar. 10 dakika içerisinde evlendiğimiz tarihten bu yana birikimimiz olan 30-35 bin paramız vardı hepsini alıp götürmüşler" diye konuştu.

 

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.