Yöresel ürünlere özel emek evi yapıldı

Yöresel ürünlere özel emek evi yapıldı
Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, kırsal mahallelerde ana yol üzerinde yöresel ürün satan vatandaşlara yönelik özel emek evi yaptıklarını söyledi.

Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, kırsal mahallelerde ana yol üzerinde yöresel ürün satan vatandaşlara yönelik özel emek evi yaptıklarını söyledi. Başkan Okay, emek evi projesinin kırsal mahallelerde yaygınlaştırılacağını belirtti.

Dulkadiroğlu çarşı merkezinde emek evleri yaparak ihtiyaç sahibi vatandaşlara teslim eden Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, aynı projeyi kırsal mahallelerde ana cadde üzerinde bahçe ürünleri ve yöresel ürünler satan vatandaşlara yönelikte yaptı.
Doğukent mahallesinden Peynirdere mahallesine kadar olan kısımda yol kenarında tarlası bulunan ve satış yapan vatandaşlara 15 adet emek evinin yapılarak tahsis edileceğini aktaran Başkan Okay, Gaziantep yolu üzeri Kapıçam mevkisin de ise 5 emek evinin yapılarak yol güzergahı üzerindeki tarla sahiplerine tahsis edileceğini söyledi.
Başkan Okay, inceleme sonrasında yaptığı konuşmasını şu şekilde sürdürdü: “Yol güzergahlarında yöresel ürünlerini satmaya çalışan vatandaşlarımıza yönelik bir taahhüdümüz vardı. Şuanda bu taahhüdümüzü yerine getirdik. İlçemizin belirli bölgelerinde vatandaşımızın tarlalarının kenarına emek evleri oluşturduk. Burada yetişen organik ürünleri vatandaşımıza daha iyi şartlarda suna bilmeleri açısından böyle bir çalışma yapıyoruz. İlçemizin belirli bölgelerinde bu çalışmaları yapıyoruz. Vatandaşlarımız çok daha iyi şartlarda bu hizmeti vatandaşlarımıza sunacaklar. Ben hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.