YSK EN AZ LİSE MEZUNU 549 MEMUR ALIYOR ! 

YSK EN AZ LİSE MEZUNU 549 MEMUR ALIYOR ! 
Yüksek Seçim Kurulu Başkanlığı yayımladığı ilanında kendi bünyesinde görevlendirmek üzere 549 memur alımı yapacağını ifade etmişti. Söz konusu personel alım ilanına başvurular devam ediyor. 

Yüksek Seçim Kurulu Başkanlığı yayımladığı ilanında kendi bünyesinde görevlendirmek üzere 549 memur alımı yapacağını ifade etmişti. Söz konusu personel alım ilanına başvurular devam ediyor. 

Yüksek Seçim Kurulu Başkanlığı kendi bünyesinde görevlendirmek üzere 549 memur alımı yapacağını Devlet Personel Başkanlığının resmi web adresi üzerinden yayımladığı ilanında belirtmişti. Söz konusu ilana başvurular devam ediyor. 

Bu kapsamda Yüksek Seçim Kurulu 549 memur alım ilanı hakkında tüm detayları kamupersoneli.net olarak ziyaretçilerimizle paylaşıyoruz. Yüksek Seçim Kurulu Başkanlığı 549 memur alım ilanına başvurular 7 Mart 2018 tarihinde başlamıştı. Ayrıca söz konusu ilana başvurular 16 Mart 2018 tarihinde sona erecektir. 

549 MEMUR ŞU KADROLARDA ALINACAK

Yüksek Seçim Kurulu Başkanlığı yayımladığı ilanında hangi kadrolardan personel alımı yapacağını da ifade etmişti. Buna göre Yüksek Seçim Kurulu Başkanlığı 549 memur alımını mühendis, istatistikçi, programcı, çözümleyici, teknisyen, bilgisayar işletmeni, VHKİ, arşiv memuru, sekreter, bekçi, şoför, hizmetli, dağıtıcı, teknisyen ve zabıt katibi kadroları için gerçekleştireceklerdir. 

GENEL ŞARTLAR

Yüksek Seçim Kurulu Başkanlığı tarafından yayımlanan ilana başvuru yapacak olan adaylarda kurum tarafından bazı şartlar aranmaktadır. Bu şartlara haiz olmadığı halede başvuru yapan adayların başvuruları geçersiz sayılacaktır. Ayrıca ilana başvuru yapacak olan adayların KPSS şartına da haiz olmaları gerekmektedir. KPSS şartı hakkında ilanda "KPSS şartı için 2016 Yılı Kamu Personel Seçme Sınavında; Lisans mezunları için KPSSP3, ön lisans mezunları için KPSSP93, orta öğretim mezunları için KPSSP94 puan türünden en az 70 puan almış olmak" ifadelerine yer verildi. Ayrıca ilana başvuru yapacak olan adayların 57 sayılı Kanunun 48 inci maddesinde belirtilen şartlara haiz olmaları gerekirken İlk defa Devlet memurluğuna atanacaklar için, yapılacak sınavın son başvuru tarihinde 657 sayılı Kanunun 40 ıncı maddesindeki yaş şartını taşımaları gerekirken güvenlik soruşturmalarının da olumlu olması gerekmektedir.

BAŞVURULAR DEVAM EDİYOR

Yüksek Seçim Kurulu Başkanlığı tarafından yayımlanan ilana başvuru yapacak olan adaylar başvurularını 16 Mart 2018 tarihine kadar gerçekleştireceklerdir. İlana başvurular elektronik ortamda gerçekleştirilecektir. Bunun dışında şahsen veya posta ile gerçekleştirilen başvurular dikkate alınmayacaktır. Bu kapsamda başvuru yapacak olan adaylar başvurularını "www.ysk.gov.tr" web adresinde yer alan başvuru formunu doldurmak sureti yapacaklardır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.