YURTTAN KAR MANZARALARI

YURTTAN KAR MANZARALARI
Onlardan biri Muş. Kentte etkili olan tipi ulaşımı olumsuz etkiledi. Köy ve mezralara giden yollar kapandı.

Yoğun kar yağışı ve soğuk hava yurdun birçok ilinde etkili oluyor.

Onlardan biri Muş. Kentte etkili olan tipi ulaşımı olumsuz etkiledi. Köy ve mezralara giden yollar kapandı. Görüş mesafesinin 10 metreye kadar düştüğü bölgede çalışmalar başlatıldı. Sis nedeni ile ekipler güçlükle ilerledi.

BOLU

Önemli geçiş noktalarından olan Bolu'da da yoğun kar yağışı etkili oldu. Karayolları ekipler ise oluşabilecek kazaların önüne geçmek için önlemler alıyor.

KAYSERİ

Kar yağışı Erciyes'e de gelinliğini giydirdi. Bu durum Türkiye'nin önemli kış turizmi merkezlerinden olan bölgede işletmecileri sevindirdi.

BURSA

Bu sevincin bir benzeri de Bursa Uludağ'da yaşandı. Kar kalınlığı oteller bölgesinde 10 santimetreye kadar ulaştı. Tabii beyaz örtünün keyfini çıkartanlar da oldu. Kar heyecanı yaşayan vatandaşlar, kartopu oynadı, bol bol fotoğraf çekti.

ANKARA

Tabii karı ilk kez karşılayanlar da vardı. Onlardan biri de Başkent Ankara. Şehrin yüksek kesimlerinde lapa lapa yağan kar, merkezde de zaman zaman etkili oldu. Yağış, rüzgarın da etkisiyle kimi yerde tipiye dönüştü.

KOCAELİ

Kocaeli'nin kayak merkezi Kartepe'de de mevsimin ilk kar yağışı yoğun şekilde başladı. Yer yer 20 santimetreye ulaşan kar kalınlığı, bazı araçları hazırlıksız yakaladı. Yollarda herhangi bir olumsuzluk yaşamaması adına ekipler gece gündüz demeden çalışmalarını sürdürdü.

METEOROLOJİ UYARDI

Yurtta kar manzaraları böyleyken bir uyarı da Meteoroloji Müdürlüğü'nden geldi. Hava sıcaklıklarının önümüzdeki 5 gün içinde daha da azalması bekleniyor.

 

YURTTAN KAR MANZARALARI

YURTTAN KAR MANZARALARI

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.