ZEHİR TACİRLERİNE BÜYÜK DARBE

ZEHİR TACİRLERİNE BÜYÜK DARBE
Muğla'nın Bodrum ilçesi merkezli 13 ilde düzenlenen uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan 59 şüpheliden 17 kişi adliyeye sevk edildi.

Muğla'nın Bodrum ilçesi merkezli 13 ilde düzenlenen uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan 59 şüpheliden 17 kişi adliyeye sevk edildi. 264 polis ile 8 narkotik köpeğin katıldığı operasyonda uyuşturucu tacirlerine büyük darbe vuruldu.

Muğla İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince, 15 Temmuz Marmaris şehidi Nedip Cengiz Eker adına düzenlen ve 264 polis ile 8 narkotik köpeğin katıldığı uyuşturucu operasyonu düzenlendi. Bodrum, Marmaris ve Fethiye ilçelerinde faaliyet gösteren sokak satıcılarına yönelik de gerçekleştirilen eş zamanlı operasyonda Muğla'nın Bodrum ilçesi başta olmak üzere, Diyarbakır ve İstanbul'da da çeşitli adreslere baskınlar düzenlendi.

Bodrum narkotik polisinin aylarca süren teknik takibi sonucunda operasyon için düğmeye basıldı. Bodrum ilçesi başta olmak üzere Muğla, İstanbul, Mersin, Aydın, Batman, İzmir, Van, Diyarbakır, Siirt, Niğde, Yalova, Antalya ve Kırklareli'nde eş zamanlı evlere ve iş yerlerine yapılan baskınlarda 59 kişi gözaltına alındı.

Operasyonda 89 ekip, 8 uyuşturucu arama köpeği ve 264 emniyet mensubunun görev aldığı belirtilirken, gözaltına alınan 59 şüpheliden 17'si Bodrum Adliyesine götürüldü.

(Eren Ayhan /İHA)

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.