Fırat Başkana Güveniyorum, kenti ayağa kaldıracaktır

14 Mayıs 2023 seçimlerinde Ak Parti %47 MHP ise %17 oy almışlardı. Cumhurbaşkanlığı seçiminde ise sanıyorum %74 olması gerekiyordu diye hatırlıyorum. Bu açıdan baktığımızda Ak Parti’nin ezici bir çoğunluğa sahip olduğunu söyleyebilirim. Daha açık ifade ile Cumhurbaşkanı ile Kahramanmaraşlının bir gönül bağı olduğunu Büyükşehir seçiminde en olumsuz bir tahmin yürütecek olsam bu rakam 50-55 arası olurdu. Benim beklentim daha da yüksek.

Gelelim Ak Parti Büyükşehir Belediye Başkan adayı Avukat Fırat Görgel’e;

Fırat Görgel, 2006 yılından bu yana Ak Parti’nin çeşitli kademelerinde görev aldı. Kimi zaman afiş asarken, kimi zaman kongre salonlarını süslerken canla başla çalıştığına tanık olduğumuz, samimiyetine güvendiğimiz genç bir siyasetçidir.

06 Şubat depremini yaşadığımızda İl Başkanı olarak görev yapıyordu. Şehir insanı için canla başla çalıştı. Şehirde yapılan bütün hizmetlerin birebir içinde oldu. Belki de banyo dışında bir eve girmedi hep sahadaydı.

Deprem sonrasında şehrin kalkınması adına yapılan bütün çalışmaları projeleri birebir takip etti. Her projenin, bölgenin sorunlarını en iyi bilen bir isim olarak dikkat çekti.

Beni bilen dostlarım açık sözlü olmamdan dolayı da kimi takdir eder kimisi de eleştirir. Ben Fırat Başkanın iyi bir Belediye Başkanlığı yapacağına inanıyorum.

Bu gün Büyükşehir Belediye Başkanlığının son günlerini yaşayan Hayrettin Güngör’ün toplantısı ve iftarı vardı. Boyun fıtığı beni çok rahatsız ettiği için katılamadım. Hayrettin Başkanın yapmak istediklerini belki de bir beş yıl sonra adam çok haklıymış diyeceğimizi düşünüyorum. Hayrettin Başkana bundan sonraki yaşamında başarılar diliyorum. Öyle ya da böyle bir dönem geldi bitti. Allah yolunu açık etsin.

Fırat Görgel ile Hayrettin Güngör arasında iyi bir ilişkinin olduğunu ve bu sebeple de yapılan yatırımların tamamına vakıf olduğunu takip ettiğini biliyorum.

Şehir merkezinde ki inşaatların aynı hız ve düzende Fırat Başkan döneminde de devam edeceğini hatta hızlanacağını düşünüyorum.

Fırat Görgel Büyükşehir Belediyesinde çalışacağı yeni bir ekip kuracaktır. Bu ekip kentin çocuklarından oluşacaktır. Ve bu çocuklar da başarılı olmak için daha fazla çalışacaklardır.

Şunu açık ifade etmem gerekirse; Fırat Başkana güvenip inanmasam bu satırları yazmam, yazmaya elim varmazdı.

Bu şehrin çocuğu olarak Fırat Başkan dolu dolu hizmetle geçen bir beş yıllık dönemi 1 Nisan 2024 günü başlıyor.

Biz buradan erken ilan ediyoruz… Yapılan bütün anketler, kamuoyu yoklamaları bizi destekliyor.

31 Mart seçimlerinin hayırlara vesile olmasını diliyorum.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Mehmet TAŞ Arşivi